Novemberboxen

Överraskningen till dig själv eller någon annan

 

 

 

 

“När första ljuset brinner står julens dörr på glänt

och alla barnen glädjas att fira få advent

När andra ljuset brinner är snart lucia här

hon bjuder oss på kaffe och bud om julen bär

När tredje ljuset brinner vi juleklappar syr

och mamma bakar kakor och har ett fasligt styr

När fjärde ljuset brinner vi hämtar julegran

och alla barnen räknar dan före dan före dopparedan.... ”

 

Den mysigaste och mest rogivande tiden är nu här. Snön yr utanför och julmusiken skrålar ur våra högtalare. En svag doft av saffran letar sig in i rummet och det blir saftiga nybakade saffransbullar till kaffet snart. Vi vill med denna box skicka vidare lite av den känslan vi just nu har och samtidigt hoppas vi bidra till en mer njutbar advent.

Novemberboxen 2017 innehåller:

Adventskalender från Lakrids

Nu kan vi äta lakrids ända fram till jul. Den här fantastiska asken räcker till hela familjen (om man nu vill det;) då varje lucka innehåller flera lakridskulor. Vi kan ju inte ha bråk om godiset till jul ju :)

Snöflingor i porslin från Lyngby by hilfling

Oavsett om du är mer för mässing eller silver så passar dessa rackare rakt in i mixen. De är också helt magiska att ha till granriset i vasen.

Julgranshänge från Rosendahls serie Karen Blixen

Åh, vad vi älskar allt ur den här serien. Samlarobjekt som går raka vägen in i hjärtat på oss. Änglar, barn på kälkar, tistlar och kransar - ja det är verkligen en sagolik serie och har ni inte ännu börjat samla har ni nu här ert första alster.

Adventsljus från Stelton

Ingen advent utan adventskalender eller adventsljus. Inte vilket ljus som helst heller utan ett från Stelton. Knappt att man vill tända det hihi

Beställ

Information

Svenska English

To top